Schoonheidssalon De Zevende Dag

Schoonheidsbehandelingen & Coaching en Therapeutische massages 

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

visagie workshop 20 april a.s

Geplaatst op 15 april, 2019 om 11:10 Comments reacties (3)

De nieuwe datum van de Essential prof make-up workshop is bekend! 

Ik laat jou graag weten dat de sprankelende voorjaars- Essential Visagie Workshop in de agenda gezet kan worden! 

Let op: Er zijn nog 2 plekken vrij.

 

Wanneer?


Aanstaande zaterdag 20 april a.s

Van 9:30 uur tot 12:00 uur.

Kosten zijn € 30.

Adres: Schoonheidssalon De Zevende Dag


Je krijgt die ochtend in een klein groepje visagie les, persoonlijk make-up advies en alles kan lekker zelf uitgebreid uitgeprobeerd worden.

Natuurlijk zorg ik voor lekkere gezonde hapjes en drankjes 


Kom je alleen of kom je gezellig samen met een vriendin?


Kleurrijke groetjes,

Corina

Coaching EYE opener

Geplaatst op 14 maart, 2019 om 2:20 Comments reacties (0)

Coaching EYE opener:

Zet jij je altijd meer dan honderd procent in voor je werk? Ben jij een perfectionist en vindt je dat je het zelf beter kunt? Delegeer je daarom zo weinig? Besef dan dat je een potentiële kandidaat bent om overspannen te raken. 

Tja...die spanning voel je wel...maar die denk je weg. Met piekeren en herkauwen van gebeurtenissen kom je een heel eind. Ja...maar helaas de verkeerde kant op! Een heel eind van jezelf vandaan. Van jouw behoeften. Van jouw innerlijke groei en vrijheid.

Wil jij het ánders?

Ervaar, net als velen voor jou, een haptonomische massage afspraak en VOEL weer waar je aan voorbij ging. Heel je lichaam door samen in vertrouwen en in alle rust te scannen wat er feitelijk gevoeld wordt. Waar je spanning hebt opgebouwd en waar je nog meer meespelende delen van je lichaam gewaar wordt. Ik moedig je aan er niet mee te wachten tot het te laat is.

Burn-out en overspannenheid zijn zware tijden in je leven.

Investeer daarom in jezelf ❤

Liefdevolle groet,

Corina

www.dezevendedag.com

[email protected]

06-18439625

Hapto Therapie

Geplaatst op 14 maart, 2019 om 2:20 Comments reacties (0)

Helen betekent openen, ruimte bieden, groter maken, erbij pakken, omarmen. Helen is het niet langer onderdrukken, maar het onderdeel laten uitmaken.

Helen is openen naar jezelf, naar je hart, je ziel en naar jouw waarheid. Het is openen naar jouw geschiedenis, in al zijn volledigheid. Het is openen naar en ruimte bieden aan nare momenten, trauma en 'negatieve' gevoelens, maar ook aan de prachtige momenten, aan liefde, geluk, genieten, extase.

Helen is het openen naar álles in het leven. The good and the bad, the beautiful and the ugly, de illusies en de waarheid. Hoe meer jij je open stelt voor alles wat er is, hoe meer ruimte en draagkracht er in jou ontstaat voor alles wat er in het leven speelt.

Helen is verruimen, uitdijen, jouw ruimte laten toenemen. Durf jij jouw deur een stukje open te zetten? De muur een beetje te laten afbrokkelen? Een stapje vooruit te zetten?

*Denk na over een holistische of haptonomische massage in kuurverband.

Voor meer ruimte en draagkracht,

Warme groet,

Corina

www.dezevendedag.com

[email protected]

0618439625


Bron: haptotherapie forum

#haptotherapie 

Weekend - TIP

Geplaatst op 9 november, 2018 om 7:40 Comments reacties (0)

Wissel de hectiek van alledag eens in voor dat heerlijke Wellness & Spa gevoel!  


Weekend- TIP

SPA Arrangement   € 99 

Koffie/Thee met lekkernij

Voetbad

Rugmassage 15 min.

Gezichtsbehandeling incl. luxe massage 75 min.

Vliesmasker met serum 

Handmassage incl. handmasker

Voet SPA 

* presentje bij afscheid 

Investeer in jouw moment van innerlijke en uiterlijke schoonheid!


Graag tot binnenkort in de salon,

Corina

06-18439625

[email protected]

Schoonheidssalon en Coachingspraktijk De Zevende Dag

Nieuw: ESSENTIAL Professional Make-up

Geplaatst op 29 april, 2018 om 16:10 Comments reacties (0)

Op zaterdag 28 april j.l Feestelijke samenwerking met ESSENTIAL professional make-up uit ROME aangegaan als depositair. Na de meivakantie (op 14 mei) staat in de salon de prachtige fonkelnieuwe display voor alle klanten van De Zevende Dag klaar voor een TRY OUT 


Graag nodig ik 3 vrouwen uit die op zaterdag 12 mei (de dag voor moederdag ;) de primeur willen meemaken dmv een Beauty Shoot 


Wil jij dit meemaken?

Like mijn pagina op Facebook en vertel over jouw motivatie om deze mini-metamorfose mee te willen maken. 

Ik ben benieuwd naar jou !

 

Feestelijke groetjes,

Corina


PS. De eerste drie enthousiaste motivaties zijn binnen en ik ben erg blij met hen/voor hen deze dag te mogen gaan verzorgen.


Wil jij binnenkort de allereerste Beauty & Skin Workshop volgen?

Geef je dan nu alvast op via [email protected] of stuur een pb.

Positieve recensie schrijven?

Geplaatst op 30 maart, 2018 om 2:15 Comments reacties (0)

Mijn klant Elly van Asperen verrastte mij met een prachtige recensie. Ik deel het graag met jullie!

"Bij Corina kom je in een warm (voeten)bad. Een gezellige salon en alles in kleur van het seizoen. Een heerlijke stilte hangt er bovendien .... je komt er echt tot rust. De behandelingen zijn heerlijk en worden met aandacht en liefde gedaan. Zowel de gezichtsbehandelingen als de massages. Wat ik ook fijn vind is dat er steeds variatie in de behandelingen zit, zodat het steeds een verrassing is. Corina is een lieve, leuke vrouw die van haar werk houdt. Complimenten voor Corina!"

Voor wie zou jij vandaag een positieve recensie willen schrijven?

Het betekend meer dan je denkt!

Fijne dag vandaag,

Corina

Waarom doe ik wat ik doe?

Geplaatst op 3 januari, 2018 om 3:50 Comments reacties (0)

Waarom doe ik wat ik doe? 

Vroeger had ik een baan in een schoenenzaak en bouwde met mijn vele werken zoveel vakantiedagen op, dat ik nog dagen van drie jaar terug tegoed had. Ik vond het zo leuk om mensen te adviseren, soort van eigen baas te zijn op de amper 60 vierkante meter, wanneer de eigenaar op markten stond. Zij gaven mij het allereerste compliment: "Jij bent echt een type voor een eigen zaak". Blij dat ik was! Uiteindelijk heb ik de stap durven zetten naar een modehuis met als extra uitdaging naast verkoop op een eigen afdeling, de inkoop van kledingcollecties in binnen- en buitenland. Wat heb ik daar veel geleerd! Klantgerichtheid, service, persoonlijke aandacht tot in de kleinste details en passie voor de mens achter de kleding. Ik mocht met collega's modeshows lopen en solo zingen tijdens deze shows. Een geweldige tijd! Toch merkte ik ook dat ik meer van mijzelf wilde neerzetten onder hardwerkend Nederland. Een onderbuik gevoel zeg maar...

 

Door een ontstoken SI gewricht kwam ik totaal onverwachts, maandenlang op bed te liggen. Een periode waarin ik veel zekerheden heb moeten loslaten. Het was zwaar want ons dochtertje van 1 jaar kon ik niet eens meer optillen en ik sliep op een ziekenhuisbed in de woonkamer.

Toch heb ik vanuit die periode gezocht naar persoonlijke ontwikkelingen. Ik heb na deze zware tijd nooit meer voor een baas gewerkt. Wat ik voor ervaring had opgebouwd wilde ik gaan bundelen tot een unieke positieve baan.

Zodra ik weer kon lopen en functioneren wilde ik alleen maar leren! Vele studies, nieuwe opleiding, workshops en cursussen gevolgd, die nu allemaal onderdeel zijn geworden van Schoonheidssalon De Zevende Dag ❤ Mijn eigen zaak ❤

 

Vol enthousiasme ben ik in 2014 gestart in de salon door optimale natuurlijke huidverzorging, ontspanning en coaching te bieden aan vrouwen. (sinds kort ook Kindercoaching)

Doormiddel van aanraking komt een mens bij haar/zijn eigen begrenzing. Voelt zich gezien. Aanraking is een éérste levensbehoefte.

 

Die heb ik, en velen met mij, gemist tijdens momenten van kwetsbaarheid. Maar in elke kwetsbaarheid schuilt kracht. Kracht om eigen beslissingen te nemen. Die niemand anders voor jou kan maken! Dan wordt je leven ook echt jouw leven, en niet een kopie van verwachtingen en slachtoffer gedrag. (zeg ik uit ervaring)


Daarom doe ik wat ik doe.

En...ik ben nog lang niet uitgeleerd! Vandaar die koffer die ik met mij meedraag ( zie foto bij deze post op facebook )


Warme groet van mij,

Corina

Medik8 werkt ECHT huidverbeterend!

Geplaatst op 18 oktober, 2017 om 14:50 Comments reacties (0)

Mijn klant Nicolien K. vertelt over haar ervaringen met Medik8:

Nicolien: Al sinds mijn zestiende bezoek ik regelmatig de schoonheidsspecialiste. Mijn huid was vaak onrustig met puistjes, rode vlekjes, trekkerig gevoel. In de afgelopen zestien jaar heb ik verschillende salons bezocht en heel veel schoonheidsproducten geprobeerd, van duur tot goedkoop. Niks had het gewenste effect. De onzuiverheden in mijn huid weet ik aan puberteit, zwangerschap, weer ontzwangeren, stress, verkeerde voeding en ga zo maar door. Het zal er wel bij horen, denk je dan.

Maar…dit kan dus wel degelijk anders! Ik kwam via een goede vriendin bij ‘De Zevende Dag’ terecht. De behandeling met de heerlijke producten van Medik8 en het gebruik van deze producten thuis heeft mijn huid veranderd. De onzuiverheden zijn zo goed als verdwenen, mijn huid voelt heel comfortabel aan. Hier ben ik ontzettend blij mee!

Een bezoek aan schoonheidssalon ‘De Zevende Dag’ is een absolute aanrader. Corina heeft verstand van zaken en is een hele lieve vrouw. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en gaat met een super ontspannen, blij gevoel weer naar buiten. Heerlijk!

Facebook Win actie

Geplaatst op 30 juli, 2017 om 8:35 Comments reacties (0)

Kijk voor de actuele Facebook Win actie op de pagina van Schoonheidssalon De Zevende Dag en doe mee met de PUURR Win actie.

Uw maakt kans op een schoonheidsbehandeling met de heerlijke PUURR producten van 75 minuten! Inclusief gezichtsmassage en een Beautycadeautje voor thuisgebruik.

Nog 4 likes te gaan...

Veel succes en graag tot ziens in de salon.

"Onthaast, beleef, geniet"


Zon & uw huidbescherming

Geplaatst op 30 juli, 2017 om 8:20 Comments reacties (0)

Zonneproducten met natuurlijke vitamine E bieden meer bescherming.

Schade en huidveroudering door vrije radicalen kan deels voorkomen worden door het gebruiken van anti-oxidanten. Met name natuurlijke vitamine E biedt daartegen een efficiënte bescherming. Producten met deze vitamine (en zonder andere toegevoegde UV-filters) bieden al een beschermingsfactor 4 en dus 75% vermindering van de UV-straling. Een natuurlijke vitamine E wordt vermeld als: “d-alfa-tocopherol-acetate”. Zonneproducten met chemische conserveringsmiddelen leiden tot snellere huidveroudering.

Aan de Universiteit van Kyoto werd vastgesteld dat zonneproducten met het chemische conserveringsmiddel ( Methylparaben ) huidcellen meer dan 3 maal sneller doen afsterven dan producten zonder conserveringsmiddelen. Chemische conserveringsmiddelen doden namelijk ééncelligen. En of dat nu een niet-gewenste bacterie is of een gezonde huidcel, dat maakt voor het conserveringsmiddel geen verschil. Aangezien conserveringsmiddelen ook vaak allergische reacties veroorzaken is het advies: gebruik geen (zonne)producten met deze stoffen indien je de kans op vroegtijdige huidveroudering door celdood of allergieën wil vermijden.

De huid moet in de zon extra goed verzorgd worden

Omdat intense UV-straling een huidverouderend en huiduitdrogend effect heeft, is het van belang je huid extra goed te hydrateren met liposomen en extra goed te verzorgen met natuurlijke oliën en vitamines. Ook de zonnebeschermingsproducten moeten deze ingrediënten bevatten. De gebruikelijke minerale olie (petroleumolie), conserveringsmiddelen en geurstoffen in zonneproducten hebben geen hydraterende en verzorgende werking en kunnen de huid net extra uitdrogen of tot een allergie leiden.

Ingredienten die er toe doen en de schadelijke stralen kunnen weerkaatsen in een product zijn Zinkoxide en Titanium-oxide. Check uw label voor u een nieuw zonneproduct aanschaft.


Rss_feed