Schoonheidssalon De Zevende Dag

Schoonheidsbehandelingen & Coaching en massage 

Blog

Een prachtige ervaring om te delen...

Geplaatst op 11 september, 2016 om 16:35

Dit onderstaande berichtje ontving ik afgelopen vrijdag...


"Hi Corina! Even een klein leuk berichtje over de cleanser van Jane Scrivner. Ik bracht gisteren na een lange dag de cleanser aan. Had die dag echt een heel onrustige huid en ik vreesde voor hoe ik er de volgende dag uit zou zien, want ik zou een korte nacht maken. Vanmorgen werd ik wakker, ik keek in de spiegel.. en de plekjes op mijn gezicht waren WEG! De huid op mijn gezicht was weer bijna helemaal gaaf ( Lachebekje met hartvormige ogen) Prachtig product. Bedankt Corina! Nog een hele fijne vrijdag en een mooi weekend!"  -Margriet Schouten-

Na zo'n bericht ben ik zo dankbaar voor mijn vak en de heerlijke productenvan Jane Scrivner die ik nu alweer ruim twee jaar inzet in de salon.

Tevens kreeg ik, afgelopen week, een verzoek van een familielid van een trouwe klant of ik wat folders van JS wilde toezenden. En of ik bereid was producten naar haar te verzenden... Natuurlijk! Na telefonisch overleg en advies staat nu haar eerste pakket producten klaar voor verzending. Van het proefje werd zij al erg blij. Ik ben benieuwd naar haar ervaringen, na gebruik van de (h) eerlijke biologische producten van Jane.

De juiste producten bij de juiste mensen brengen...dat geeft een kick!


Fijne werkweek alvast en tot ziens in de salon,

Corina

CategorieŽn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties