De 7e Dag

Holistic Body & Soul Work

Blog

Opleiding Familie opstellingen

Geplaatst op 14 oktober, 2019 om 16:10


Momenteel ben ik vol energie begonnen aan de 3 jarige opleiding tot Systemisch Coach bij School voor Systemisch Bewustzijn Alfa Omnia in Zeist met als master Hilbrand Westra. 


Systemisch Coachen en Familie opstellingen? 

Loop je steeds tegen terugkerende problemen aan. Met je partner, familie, je (samengestelde) gezin of kind(eren)?

Heb je problemen op je werk, heb je last van lichamelijke klachten of angsten of wil je inzicht krijgen in wat er schuil gaat achter je onbevredigde behoeftes, het gedrag van je kind, wat jou ontkracht of in die terugkerende klacht?


Middels systemisch werken en (familie)opstellingen brengt iemand een vraag in op basis van je thematiek nemen we een kijkje in wat (nog) niet zichtbaar is. Oftewel we nemen een kijkje in je onderbewuste en maken inzichtelijk wat naar de oppervlakte mag komen. We creëren bewustzijn.

We kijken waardoor je belemmert wordt en waardoor de stroom geblokkeerd wordt waardoor er weer beweging kan ontstaan. Een helende vorm van aangaan en oplossen van blokkades.


Een familieopstelling zelf is geen oplossing voor je problemen maar een manier om dingen in beweging te zetten. Je wordt juist geconfronteerd met je eigen thematieken en problemen die jijzelf kunt oppakken om ze vervolgens zelf in de buitenwereld te gaan toepassen. We maken inzichtelijk wat naar boven mag komen.

De belangrijke vraag is dan...Ben je bereid om los te laten zodat je met jezelf aan de slag kunt?

 

Deze opleiding geeft mij nog meer inzicht in familie systemen en patronen vanuit je dagelijks leven die te herleiden zijn naar je Binding in Ordening en Balans. Je DNA, je erfelijk materiaal. Waardoor je vaak reageert vanuit loyaliteit en oude overtuigingen.

Je komt door dit aan te kijken in het hier en nu.

En dat maakt vrij om nieuwe wegen te ontdekken. 

Wil je meer weten over dit onderwerp? Stuur mij een mail via deze website en ik neem contact met je op.

Categorie├źn: Geen