De 7e Dag

Holistic Body & Soul Work

Blog

NIEUW AANBOD: Workshops en evenementen

Geplaatst op 10 februari, 2020 om 4:10

Zó ONTZETTEND MOOI...

Vanmiddag - 8 februari 2020- heb ik een waardevolle ontmoeting gehad met de verhuurder van een lokaal in de Flora school aan het Baken 19 in Krimpen aan de lek.

 

Ik ga één keer per maand op zaterdagmiddag workshops, lezingen en activiteiten organiseren.

En aan welke activiteiten kun je dan denken?


MEDIK8 Gezichtsbehandelingen, diverse massage technieken en natuurlijk de persoonlijke specialistische Medik8 huidanalyse.

 

Andere activiteiten die ik ga aanbieden zijn o.a:

 

Workshop Kindercoaching en massage in een kleine groep. Zodat er een mooie groepsdynamiek ontstaat die stimulerend werkt en verbinding tot stand brengt. Alles in een veilige en deskundige setting.

 

Workshop Familie opstellingen en systemisch bewustzijn in jouw leven en gericht op jouw levensvragen.

 

Workshop Intuïtief schilderen. Zonder plan of doel werken we tijdens deze energetische workshop aan een schilderij welke jouw innerlijke groei en vrijheid toont. Een prachtig waardevol kunstwerk voor jezelf.

 

Workshop Waar ligt jouw hartsverlangen en durf je die ruimte in te nemen? Zingeving, meditatie en muziek, nemen een waardevolle plaats in tijdens deze workshop.

Voor wie? Gelijkgestemden die verder durven te kijken dan het zichtbare. En zich willen uitspreken over innerlijke vraagstukken. Omdat we nu eenmaal allemaal wel eens een spiegel nodig hebben. Met veiligheid en vertrouwen als verbinding met elkaar.

 

Dit zijn alvast vijf highlights uit de komende activiteiten op Holistische basis die mijn praktijk De Zevende Dag gaat aanbieden dit jaar. Tevens zal ik 'collega's' op divers vakgebied uitnodigen voor interactieve ondersteuning vanuit hun expertise.

 

Creativiteit, zelfontwikkeling en ontspanning tijdens de komende maanden!

 

VOL=VOL

 

Warme blijde en inspirerende groet van mij,

 

Corina Heijnis

Categorie├źn: Geen