De 7e Dag

Holistic Body & Soul Work

Blog

NIEUW Podcasts vanuit De Zevende Dag

Geplaatst op 29 september, 2020 om 7:55

https://anchor.fm/corina-heijnis-van-den-be/episodes/Synchroniteit-ek29sp

Podcast 2 ~ SYNCHRONITEIT ~

 

Elke Zevende Dag van de week breng ik een nieuw onderwerp ter sprake uit de wereld van ons bewustzijn.

 Vanochtend is dat het onderwerp Synchroniteit. Afgelopen woensdag startte ik met het installeren en inspreken van podcasts op Anchor en Spotify. Synchroniteit sprak ik toen al in voor vandaag. Het is ingesproken op een Intuïtieve manier. Ik start met een overdenking uit een boek of een eigen werk, en daarna laat ik deze structuur los. Ik vertel wat in mij opkomt. Zo ontstaat er een innerlijk uniek kijkje in mijn wereld van bewustzijn. Een mooi fenomenologisch ontdekken in het moment. Elke week zal er een licht geworpen worden op een ander onderwerp.

Ik nodig jou van harte uit voor deze innerlijke reis.

Luister, voel en volg je mee?

En...laat vrijmoedig een berichtje achter na het beluisteren.

Synchroniteit hierin is een cadeautje.

 

♡ Corina

 

#bewustzijn #podcast

#synchroniteit

#dezevendedag #nu

 


Categorie├źn: Geen