Schoonheidssalon De Zevende Dag    

Praktijk voor Facials, Massages en Coaching 

Schrijf je nu in:

Zaterdag 15 december 2018 heeft nog 4 plaatsen vrij voor inschrijving voor de 4e Beauty Metamorfose Workshop.
Aanvang: 09:30 uur t/m 12:00 uur.
Prijs: € 29,00
Meld je nu aan via [email protected] of bel 06-18439625


MOOI MAKERS UIT DE COLLECTIE:

Deze compacte poeder met een speciale blend van 3 kleuren past zich aan de huid aan en aan de seizoenen. Het gepatenteerde ingrediënt Signaline S, stimuleert de cellen voor een jonge en levendige huid. Bevat extracten van olijfolie, aloë en jojoba wax. Parabenen vrij en parfum vrij.
Reactie van een deelneemster:
“Wat een complimenten heb ik gehad! Zag ik er elke dag maar zo mooi uit….”

Wil jij binnenkort ook een Beauty Metamorfose Workshop volgen? Maar weet je niet goed wat je moet verwachten? Ik vertel het je graag.

We starten in een kleine groep van max. 4 vrouwen met uitleg over een effectieve reiniging van het gezicht. Deze producten staan al lekker klaar op een dienblad en voor iedere huid geldt een passend advies. Met een warm geurig handdoekje reinigen we na en maken de huid klaar met serum en een creme of olie voor de make-up. Ik nodig steeds een andere deelneemster uit op de visagie stoel en zal haar gezicht voor de helft opmaken. Zo kan iedereen leren van mijn manier van opbrengen en welke kwasten je nodig hebt en hoe je jouw beste kleurenpallet kiest. De andere gezichtshelft maak je zelf op. Het leuke is dat er veel ruimte is voor vragen, persoonlijke tips en interactie onderling. Ondertussen verzorg ik graag koffie, thee en water, gezonde tussendoortjes zoals fruit en noten. De tijd vliegt om en na afloop is er mogelijkheid tot aankoop van jouw persoonlijk favoriete make-up items. De zaterdag is door deze workshop extra feestelijk omdat de make-up iedereen een positieve boost geeft voor een gezellige dag of avond uit. Zo blijkt uit de reacties en de prachtige Voor en Na foto's die ik maak van iedereen.

MOOI MAKERS UIT DE COLLECTIE:

Een combinatie van 2 verschillende texturen in 1 product, de eerste met een stralende finish en de tweede met een matte finish. Je kunt de kleuren mooi blenden voor een fris effect of de lichte tint op het jukbeen en de donkere als een sculpting poeder eronder. Bij voorkeur aanbrengen met Brush nr.4 of met de bijgeleverde mini brush. Parabenen vrij, long lasting.

.