Praktijk 
De Zevende Dag

Holistisch Coaching, Massage & Facials

BINDWEEFSEL ?!

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

BEHANDELING IN KUURVORM

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen. 

Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld - meestal acht tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit 1 keer per week of per twee weken 20 minuten effectieve bindweefselmassage. In de salon bied ik het aan voor minimaal acht keer. Het is mogelijk om de kuur te verlengen naar twaalf keer. 


Prijs per massage                          € 39,50

Ampul tijdens massage                 € 10,00

Vliesmasker van Beauty Face      € 12,50