Praktijk 
De Zevende Dag

Holistisch Coaching, Massage & Facials

                                MOOIE ERVARINGEN van KLANTEN

Beste Corina.
Ik voel mij altijd erg welkom.
Ik ben erg tevreden met jou en de salon. 
Je geeft mij altijd een fris en vrij gevoel na de massage en gezichtsbehandeling.
Dus blijf wie je bent en verander voor mij niet!!!
💋
Mvg 
M. Breedvelt uit Krimpen a/d Lek
Hi Corina, De verwelkoming in de salon is altijd super, relaxed en warm. Ik voel me altijd meteen ontspannen en rustig. Alles wat ik nodig heb van Medik8 is altijd aanwezig.
 Ga vooral door met wat je doet want dat doe je extreem goed. Je bent een warme lieve vrouw en zeer kundige schoonheidsspecialiste.

Fijne dagen
Liefs Caroline van A uit Ridderkerk

Zora Tuinenburg - Krimpen a/d Lek verteld :


 "De recensies spreken voor zich en zijn stuk voor stuk waar. 

Corina is een warme en veelzijdige dame waar je je al heel snel bij op je gemak voelt. 

Ik kijk iedere keer erg uit naar mijn bezoek en denk daarna...dit kan niet nog fijner, relaxter of prettiger maar Corina verrast me steeds weer. Dit is meer dan een schoonheidssalon. Ik voel me na mijn behandeling keer op keer in de zevende hemel. Dit komt niet alleen door de massage maar door het hele bezoek bij Corina. Ik ben blij dat ik haar heb ontmoet en zal zeker blijven gaan en volop genieten."Maaike van den Berg uit Dordrecht verteld: "Hele fijne facial met massage gehad van Corina. Je voelt je erg welkom en ze neemt alle tijd voor je. Ze verteld over de producten met passie en merkt dat ze erg kundig is. Maar vooral haar warme aanraking is erg fijn. Bedankt, Corina!"


*

Sandra Huisman uit Krimpen a/d Lek verteld: "Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je meteen thuis bij De Zevende Dag. Corina is een hele vriendelijke en warme vrouw met passie voor het vak. Ze denkt met de klant mee en er is voldoende ruimte voor je persoonlijke verhaal. Hier kom je echt even tot rust! De behandelingen en producten zijn van goede kwaliteit en worden op jou afgestemd. Ik ben blij om haar klant te mogen zijn".

*
Elly van Asperen uit Krimpen a/d Lek verteld: "Bij Corina kom je in een warm (voeten)bad. Een gezellige salon en alles in kleur van het seizoen. Een heerlijke stilte hangt er bovendien .... je komt er echt tot rust. De behandelingen zijn heerlijk en worden met aandacht en liefde gedaan. Zowel de gezichtsbehandelingen als de massages. Wat ik ook fijn vind is dat er steeds variatie in de behandelingen zit, zodat het steeds een verrassing is. Corina is een lieve, leuke vrouw die van haar werk houdt. Complimenten voor Corina!"

*
Mijn klant Nicolien Kortenhoeve vertelt over haar ervaringen met Medik8:

Nicolien: Al sinds mijn zestiende bezoek ik regelmatig de schoonheidsspecialiste. Mijn huid was vaak onrustig met puistjes, rode vlekjes, trekkerig gevoel. In de afgelopen zestien jaar heb ik verschillende salons bezocht en heel veel schoonheidsproducten geprobeerd, van duur tot goedkoop. Niks had het gewenste effect. De onzuiverheden in mijn huid weet ik aan puberteit, zwangerschap, weer ontzwangeren, stress, verkeerde voeding en ga zo maar door. Het zal er wel bij horen, denk je dan.
Maar…dit kan dus wel degelijk anders! Ik kwam via een goede vriendin bij ‘De Zevende Dag’ terecht. De behandeling met de heerlijke producten van Medik8 en het gebruik van deze producten thuis heeft mijn huid veranderd. De onzuiverheden zijn zo goed als verdwenen, mijn huid voelt heel comfortabel aan. Hier ben ik ontzettend blij mee!
Een bezoek aan schoonheidssalon ‘De Zevende Dag’ is een absolute aanrader. Corina heeft verstand van zaken en is een hele lieve vrouw. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en gaat met een super ontspannen, blij gevoel weer naar buiten. Heerlijk!

*
Sylvia de Vries uit Lekkerkerk verteld over haar beleving in de salon: "Als je naar iets goed wilt gaan... En je helemaal vertrouwd wilt voelen. Dan zit je hier op de goede plek! Op het moment dat je hier binnen stapt voel je de warmte, en de geur die er hangt geef je al een goed gevoel. Zo vertrouwd . Het is heel knus en je wordt daar gezien. Je bent daar niet een van de duizend. Je wordt gezien als mens. En je bent daar uniek. De behandeling die je krijgt is heel fijn. En zou het zeker aanraden. Ik geloof niet zo gauw in iets. Maar dit voelt goed. Ik praat over haptonomie en de massage daarbij. Je kan je hier bij haar je gewoon aan over laten geven. Ze doet het met zoveel warmte . Het geeft je zoveel inzicht in dingen waarvan je soms helemaal niet bewust van ben. Ik zou zeggen: "Ga ervoor". Hier ben je op de juiste plek. Niks commercieel. Maar gewoon gebaseerd op de mens als persoon".

*

"Na een warm onthaal van Corina kreeg ik onder het genot van een voetenbad een kopje thee met lekkernij. Op de heerlijk verwarmde behandelstoel werd vervolgens een uitgebreide rugmassage gegeven. Ook een gezichtsbehandeling met massage en vliesmasker, een voetenspa en een handmassage behoorden nog tot het arrangement.

De rust die Corina met zich meedroeg en de behandelingen die de rust gaven is onbeschrijflijk. Spanning laat zeker los tijdens de behandeling!

Voor iedereen een echte aanrader!!"


Daphne v/d graaf uit Krimpen a/d Lek


*

"Het was weer heerlijk! Wat wordt ik toch steeds weer verwend! 

Wat een Luxe! Dank je wel !"


Hanny Drenth uit Krimpen aan de Lek


*

"Dankjewel voor alle keren dat ik bij je in de stoel mocht. Elke keer opnieuw genieten en bijkomen. Dankje xx".


Caroline van Aart uit Ridderkerk


*

"Het was weer een heerlijke rugmassage en schoonheidsbehandeling met Medik8 producten. Bedankt, ook voor de tips".


Ina Rehorst uit Krimpen aan de lek


*

"Zo heerlijk om hier te mogen komen, puur genieten".


Patricia Boere - Krimpen a/d Lek


*

"Hartelijke ontvangst. Goede verzorgende handen die weten hoe het moet. Waar je er weer tegenaan kan. Echt Genieten !!! "


Plony Hoogendoorn - Kr. a/d Lek


*

"Volledig, compleet bijzonder, een genot om naar uit te kijken! "xxx


Yvonne de Vries - Kr. a/d Lek


*

"Warmte, aandacht, rust en kennis komen samen in een heerlijke, ontspannen sfeer! Ik geniet elke keer als ik bij je onder behandeling ben!"


Wilma Rook - Krimpen a/d Lek


*

"Heerlijke rust, heerlijke behandelingen, even helemaal iets anders dan het drukke bestaan. Bedankt Corina xx".

Elly van Asperen - Krimpen a./d Lek

*
Mijn eerste afspraak bij deze Schoonheidssalon. De reden was omdat ik heel veel goede referenties had gelezen en erg nieuwsgierig was. Na een warme ontvangst met een heerlijk voetenbad, begon na een gesprekje de behandeling. Een heerlijke schoonheidsbehandeling met een bindweefselmassage. Deze hele belevingsreis want zo heb ik het ervaren, voelde ik de passie en hiermee haar overweldigende warmte waarmee Corina haar vak uitoefent. Het is dus een heerlijke beleving geworden waarna ik ontzettend relaxt op vakantie ging. Corina bedankt hiervoor, je bent een heel mooie warme persoonlijkheid, waarbij je de juiste dingen doet en zegt. Je bent een kanjer. xx Anita

-Anita van Egmond uit Krimpen aan de IJssel-

*
"Complimenten Corina, voor de prachtige ruimte. Ik voelde mij gelijk ontspannen!! Dat is gebleven tot na de behandeling. Top!!"

-Marga Breedtveld uit Krimpen aan de lek

*
"Vanavond mocht ik weer plaats nemen op de verwarmde stoel bij Corina. We begonnen weer heerlijk met het voetenbad en een kopje thee. Ik heb altijd de fibromyalgie massage, omdat het heel goed voor mijn lichaam werkt. Na de massage heb ik geen pijn en ga dagen pijnloos door het leven met soepele spieren ipv dat ik zo stijf als een plank. Vanavond werd de olie verwarmd en met een penseel aangebracht. Wat een heerlijke ervaring!!! Ik ben anderhalf jaar klant bij Corina en elke maand is het een feest om in de salon te komen! Elke behandeling opnieuw voert Corina uit met veel liefde en passie voor haar vak. De Zevende Dag is een absolute aanrader!"

-Monique Zwijnenburg uit Krimpen aan de Lek-

"Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Corina.

De stap naar de salon was voor mij best groot.

Ik ben nogal erg onzeker maar dat gevoel werd al heel snel weg genomen.

Als een warme deken ervaar ik mijn eerste behandeling.

Een stukje onzekerheid heeft ze bij me weg genomen.

Tijdens de behandeling werd ik erg emotioneel maar was heel fijn.

Ik kijk nu al uit naar de volgende behandeling".


- Sandra uit Krimpen aan den IJssel-

"De lichaams- en hoofdhuidmassage was heerlijk. Voel me lekker relaxed.
De sfeer was ontspannen en gezellig
Bedankt Corina, kom zeker nog een keer terug".

-Anneke Haalboom uit Krimpen aan de Lek-
"Fijne schoonheidsbehandeling gehad bij Corina...hoofdhuidmassage is een aanrader!!"

- Bashja Alblas uit Krimpen aan de Lek -
"Een heerlijke duo behandeling gehad met mijn vriendin. Heerlijk ontspannen met heerlijke producten! En een super relaxte sfeer. Verder niet te vergeten een hele rustige en vriendelijke Corina waar ik me meteen op m'n gemak voelde. Een gezichtsbehandeling gehad en een heerlijke massage. Ik ben nogal een druk typje maar ik stond die dag helemaal "uit". Totale ontspanning! Nogmaals erg bedankt en tot ziens😀".

-Anneke Kaptein uit Lekkerkerk-
"Bij Corina voel je je meteen op je gemak, zo blij dat ik naar haar toe ben gegaan. Heerlijke gezichtsbehandeling en massage en ze kan ook nog eens een prachtige make up verzorgen, echt tot rust komen bij De Zevende Dag!!!"

- Patricia Boere Dullaard uit Krimpen aan de Lek-
"Ik heb vandaag de duo behandeling met Jane scriver producten gehad samen met mijn vriendin. Ik mocht als eerste op de stoel terwijl mijn vriendin onder het genot van een kopje thee en een heerlijk koekje genoot van een voetenbad. Corina nam alle tijd en vertelde ondertussen (op verzoek) over de producten. Alle producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten, daar hou ik enorm van. Dus echt een schot in de roos en wat een fijne manier om er zo mee in aanraking te komen. Jane scriver heeft er een fan bij. Corina heeft mijn gezicht heerlijk verwent en sloot af met een masker. Welke op bleef zitten terwijl mijn vriendin en ik van plek wisselde.Terwijl Corina mijn vriendin onder handen nam, kon ik genieten van een kopje koffie met het heerlijke koekje.
Wij hebben enorm genoten van deze duo treatment.
Dus wil je samen iets met jouw vriendin doen, dan is dit absoluut een aanrader".

-Marnel van Leerdam uit Lekkerkerk-
"Hi Corina! Even een klein leuk berichtje over de cleanser van Jane Scrivner. Ik bracht gisteren na een lange dag de Nourishing Cleanser aan. Had die dag echt een heel onrustige huid en ik vreesde voor hoe ik er de volgende dag uit zou zien, want ik zou een korte nacht maken. Vanmorgen werd ik wakker, ik keek in de spiegel.. en de plekjes op mijn gezicht waren WEG! De huid op mijn gezicht was weer bijna helemaal gaaf Prachtig product. Bedankt Corina! Nog een hele fijne vrijdag en een mooi weekend!"

- Margriet Schouten uit Schoonhoven-
"Opnieuw een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen van Corina. De weldadige rust die zij weet over te brengen, de heerlijke massage en niet te vergeten haar professionaliteit, zijn een aanwinst in de wereld van schoonheidssalons. Van harte aanbevolen !!!!"

-Wilma Rook uit Krimpen aan de lek-

"Lieve Corina,
Een gezichtsbehandeling bij jou is op heel hoog niveau genieten, ontspannen en verwend worden.
Iemand die met zoveel passie, gevoel en liefde haar beroep uitoefent maak je niet veel mee.
Bedankt weer voor een heerlijke behandeling!"


-Martine van Leerdam-Cornelisse uit Krimpen aan de Lek-

"De plek waar je hartelijk ontvangen wordt en er voor jou de tijd genomen wordt. Ook ga je met goed advies de deur weer uit".

-Lisette Hoogendoorn uit Capelle aan den IJssel-

"Je filmpjes zien er schitterend uit! Heel verleidelijk om een afspraak te maken, proficiat!"


-Diane Thijs uit Hasselt-

"Dank je wel, Corina. Het was weer geweldig."


- Wilma van Hulst uit Krimpen aan de IJssel-

"Vandaag mijn allereerste kennismaking / behandeling als cadeau van mijn dochter bij Schoonheidssalon De Zevende Dag in Krimpen aan de Lek. Nou ..... daar gaat het Zeker Niet bij blijven. Ik vind Corina een bijzonder fijne vrouw, een lief mens, en haar behandeling ervaarde ik als heel persoonlijk, betrokken en deskundig. Eigenlijk heb ik er niet de juiste woorden voor! Voor het eerst maakte ik ook mee dat ik mocht kiezen of ik tijdens het inwerken van het masker gewoon wilde  liggen ontspannen  OF  dat ik wilde dat Corina -als service!- mijn handen masseerde!!!! Oh. Uiteraard gekozen voor het laatste. Wat een heerlijke behandeling heb ik gehad. Uiteraard meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Ik kan niet wachten. Echt een aanrader. Woorden schieten mij Echt te kort. Het is puur, echt, voelen".


Anne Mourik uit Rotterdam -

"Voor mij de beste salon in de hele wijde omgeving"


- Jeannette Gabeler uit Krimpen aan de IJssel-

Net terug van een heerlijke behandeling rug ,schouders, armen ,handen ,nek, hoofdmassage.. het was heel bijzonder omdat toen ze mijn 2e arm ging masseren ik emotioneel werd en niet weet hoe dat nou kwam en op mijn rug de tintelingen voelde toen ze daar bezig was...wat een mooie ervaring en wat voel ik me super...Corina dank je wel !!
4 dagen na haar massage ontving ik dit bericht van Jolanda: Eigenlijk moet ik je nog wat vertellen...Ik had links s'nachts vaak een slaaparm, wat ontzettend pijn kon doen en overdag tintelvingers. Dat is allebei weg. Rechts nog wel wat tintelvingers maar niet zo erg...Dankjewel!

-Jolanda den Ouden uit Krimpen aan de Lek-
Daar stond ik dan,met de telefoon in mijn hand om een afspraak te maken.
Ik die het heel moeilijk vind om aan geraakt te worden,laat staan een massage!!!
Toch gedaan!!!! Wat spannend en O wat een ontvangst!!!
De ruimte ,de sfeer en het voetenbad. En dan de lieve persoon achter dit alles!!!
Alles glijdt van je af. Dit is een vakvrouw met liefde voor haar vak en medemens.
En.......kennis. De producten die ze me aanraadde paste zo goed bij me. Zo knap.
Ik voel me "veilig" en vertrouw mijn vermoeide lijf moeiteloos aan haar toe
Ik heb mijn adres gevonden. Echt een aanrader.
Ik ben Martine dankbaar dat ze mij een waardebon voor deze salon heeft gegeven
Zoals Martine al aangaf 'als een warm bad'
De vervolg afspraken zijn al gemaakt.
 
-Heleen van Leerdam uit Lekkerkerk-

Een heerlijke rustgevende salon is De Zevende Dag. Je voelt je gelijk op je gemak bij Corina. Voor dat de behandeling begint staat er een lekker voetenbad voor je klaar, heerlijk! Ik heb al een paar schoonheidsbehandelingen van Corina mogen ontvangen en dat is echt relaxed. Bedankt Corina voor al de rust die jij doorgeeft!


-Jolanda van Essen uit Krimpen aan de Lek-

Vandaag wederom een bezoek gebracht aan de salon. Je voelt je meteen op je gemak bij binnenkomst. Het warme voetenbadje en kopje thee stonden al klaar! Heerlijk genoten van de behandeling en ontzettend goed en ongedwongen huidverzorgingsadvies gekregen. In de salon hangt een ontspannen sfeer, geen gehaast omdat de volgende ieder moment binnen kan komen zoals in vele andere salons het geval is. Hier neemt men echt nog de tijd voor je! Nogmaals bedankt Corina, het was heerlijk!

- Mariëlle Blondé - de Heus  uit Krimpen aan de Lek -

Ik ben onlangs bij Corina langs geweest voor meer informatie over het verlichten van donkere kringen rondom de ogen. Corina geeft je een letterlijk en figuurlijk warm welkom met een kopje thee en iets lekkers. Ze legt tijdens ons eerste gesprek duidelijk en rustig uit waar jij persoonlijk het meeste baat bij hebt. Ze luistert goed naar wat jouw persoonlijke wensen zijn en geeft je praktische tips waar je echt wat aan hebt. Het wordt meteen duidelijk dat Corina veel weet over huidverzorging en dat ze graag de tijd neemt voor haar klanten. Ze heeft een oprecht persoonlijke aanpak, dat spreekt uit alles wat ze doet. Ik heb genoten van de Special Treatment van Jane Scrivner; het was erg rustgevend. Ook kreeg ik als service nog een heerlijke handmassage en bij het verlaten van de salon kreeg ik een proefje mee van de Nourishing Cleanser van Jane Scrivner, waar ik inmiddels alweer een week fan van ben. Ik verliet de salon met veel positieve energie en ik zou De Zevende Dag aan iedereen aanraden die houdt van écht goede huidverzorging!


-Margriet Schouten uit Schoonhoven-

Net een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Schoonheidssalon de Zevende Dag. Wat kan een mens daar van opknappen. Lieve Corina, het is je gelukt om mij anderhalf uur te laten ontspannen. Dank je wel.


-Leonieke Dekker uit Krimpen a/d Lek-

Heerlijke rustgevende salon. Corina doet alle behandelingen op een professionele en rustgevende manier. Een aanrader!!!


- Monique Weeda uit Hendrik-ido-Ambacht-

Wat een service. Alles wordt met je doorgenomen. Alles uitgelegd. Corina neemt echt de tijd voor je. Ik heb ervan genoten en kan er weer even tegenaan!!


-Kelly Henraat uit Krimpen aan de Lek-

Als verrassing voor mijn verjaardag een behandeling (noem je dat zo?) gehad bij Schoonheidssalon De Zevende Dag. Was heerlijk!! Kon mijn verjaardag niet fijner beginnen! Bedankt!!


- Shelley Bos uit Krimpen aan de Lek-

Ik word helemaal blij van de lichaamsmassages die jij geeft! Ik heb fybromyalgie en na een massage ben ik 4 tot 8 dagen pijnvrij!! Ik loop met zere benen naar binnen en met soepele eruit. Zo kan ik er weer even tegenaan!! Bedankt Corina voor de vakvrouw die jij bent!


-Monique Zwijnenburg-Haanskorf uit Krimpen aan de Lek-

Zo'n mooie salon! Rust en warmte! Wat een vooruitzicht als ik soms in de agenda kijk...en denk... Oh ja...Heerlijk!


- Inge Westbroek uit Krimpen aan de Lek-

Het was een hele bijzondere ervaring. Smaragd Treatment, mijn eerste bezoek aan deze salon. En al heel lang geleden dat ik naar een salon ging. Zo heerlijk ontspannen in een sfeervolle omgeving met een ruimhartige positieve vrouw. Ik heb genoten van iedere minuut! En ga mijzelf dit dus veel vaker cadeau doen!


- Corry Schouten uit Krimpen aan de Lek-

Je bent nooit te oud om op de behandeltafel bij De Zevende Dag in slaap te vallen doordat het zo ontspannend is en vervolgens wakker te worden van je eigen gesnurk! Maar het was wel heerlijk en toe aan een volgende behandeling!

- Suzanne Smit uit Krimpen aan de Lek-
Vanmiddag een heerlijke behandeling bij De Zevende Dag gehad. Na een warm welkom stond het voetenbadje klaar. Heerlijk! Daarna een paraffinebad voor mijn handen. Echt een aanrader wanneer je last hebt van droge handen. Mijn handen voelen nog steeds zacht aan. Daarna de gezichtsbehandeling met massage. Ik voel me herboren en kan er weer lekker tegen aan. Bedankt Corina! XX

- Gera Spruijt uit Krimpen aan de Lek -

Ik ben vorige week voor het eerst naar de salon gekomen voor een behandeling. Ik werd heel gastvrij ontvangen met een voetenbadje en een kop thee! De salon ziet er heel mooi uit, waardoor je eigenlijk gelijk welkom voelt! Wat ik heel fijn vond was dat er heel goed rekening wordt gehouden met jouw wensen! Er wordt met zorg naar je wensen geluisterd! Je gaat ontspannen weg met een zachte huid!

- Tanya van der Meulen uit Krimpen aan de Lek-

Afgelopen donderdag onverwacht een heerlijke behandeling genoten in de salon. Na een zeer gastvrij ontvangst begonnen met een heerlijk geurend voetenbad. Gelijktijdig een zorgvuldige intake en keuzemoment welke behandeling ik mocht kiezen. Ik heb gekozen voor de Smaragd. De behandeling is zeer zorgvuldig uitgevoerd door Corina, een vakvrouw met veel passie voor haar vak. Ik heb genoten van de ultieme ontspanning en de extra service van een hand/ onderarm massage toen het masker zijn werk deed. Al met al, een zeer goede ervaring die ik iedereen aanraad. Een momentje voor jezelf uitgevoerd door een bevlogen vakvrouw. Ook fijn is de prijs/ kwaliteit verhouding. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor deze heerlijke onverwachte mogelijkheid om kennis te maken met De Zevende Dag!

-Petra Sibie-Bakker uit Krimpen aan de Lek-

Ik ben hier een aantal keertjes geweest en ben er heel erg tevreden over! Mijn huid is zichtbaar verbetert (acne), superblij mee!! Je wordt er vriendelijk ontvangen en er hangt een hele ontspannen sfeer. Echt een aanrader!


-Sophie Segers uit Krimpen aan de Lek-

Het was weer heerlijk ! Wat een warme hartelijke vrouw vol energie ben jij toch die d'r werk vol passie en liefde doet!


-Monique Zwijnenburg-Haanskorf uit Krimpen aan de Lek-

Altijd heerlijk om een behandeling in het vooruitzicht te hebben, maar stiekem zou ik er iedere dag wel willen zijn, echt fantastisch! Heerlijk ontspannen, een rust moment voor jezelf en volop genieten van de behandeling in een mooi verzorgde salon! Een vakvrouw die haar vak verstaat! 

(Yvonne heeft momenteel de bindweefselmassage in kuurverband)


- Yvonne de Vries uit Krimpen aan de Lek-

"Wat een rust! Vanaf het moment dat ik door de deur loop...het welkom...het kopje thee...het heerlijke voetbad...en dan een praatje over van alles...Dit allemaal nog voordat er uberhaubt een behandeling plaats vindt. Nou in mijn drukke hectische leventje is dit een oase van rust! Dik een jaar kom ik om de paar weken voor een overheerlijke massage. Soms in combinatie met hardloopwedstrijden een beenmassage, soms voor pure ontspanning en zelfs een keer uit nieuwsgierigheid een Hotstone massage...alle keren perfect! Een prachtige salon met aandacht voor details maar vooral aandacht voor de persoon die ze voor zich heeft. Een aanrader!!!"


Inge Westbroek-Kuipers uit Krimpen aan de Lek-

"Gisteren op een hele warme dag werd ik verwelkomt met een lekkere verse fruitcocktail en een heerlijk lauw voetenbad...en toen moest de behandeling nog beginnen! Ik had de Smaragd behandeling geboekt en een voetmassage, kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk was. Helemaal ontspannen en relaxed ging ik weer weg. Wat ik ook heel fijn vind is dat Corina zelfs rekening houdt met dingen die haar klanten niet mogen. Zo kreeg ik bij de vorige behandeling een lactosevrij cakeje, echt super. Kijk nu al uit naar onze volgende afspraak!"


-Ilona van Houwelingen uit Krimpen aan de Lek-

"Ik heb vanmiddag een heerlijke hoofdhuid-massage gehad. Echt genoten!"

-Diana Verhulsdonk-Hofman uit Nieuwerkerk a/d IJssel-

"Hoi Corina,

Hartelijk bedankt voor het lenen van de lipstick-kit op de dag van mijn bruiloft. Daarnaast ook ontzettend bedankt voor het verzorgen van mijn bruidsmake-up. 

Mede hierdoor heb ik mij de hele dag geweldig gevoeld!"


-Marjolein Mank uit Krimpen aan de Lek-

"Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum van je salon! Ik hoop dat je dit nog héél lang zult blijven doen, want waar zou ik zijn zonder jouw goede en fijne behandelingen?"


-Anjo de Joode uit Krimpen aan de Lek-

mei 2015

"Geluk is blij zijn met het geluk van anderen".

Dat stond op chocolade geschreven. Ik kreeg dit samen met een doos bonbons van een tevreden klant, ter ere van met 1e jubileum van de salon. Hartverwarmend! 

Mede omdat Sandra Huisman erbij vertelde dat zij de spreuk zo toepasselijk vond voor wie ik ben als schoonheidsspecialiste. Dankbaar kijk ik naar haar cadeau!


-Corina Heijnis- 

mei 2015

"Van harte gefeliciteerd met het 1e jubileum van je salon! 

Nog vele mooie jaren toegewenst!!"


- Yvonne de Vries uit Krimpen aan de Lek-

mei 2015

"Elke keer als ik bij jou kom is het een heerlijkheid! Een paar uur ervoor al voorgenieten en dan de fijne behandeling. Hoe jij met je beroep en met klanten omgaat is Uniek, in 1 woord geweldig! En heel fijne en eerlijke producten".


-Nelly van der Pijl uit Krimpen aan de Lek-

april 2015

" Al meerdere keren een gezichtsbehandeling gedaan bij andere beautysalons, maar nog nooit zo'n fijne behandeling gehad als bij De Zevende dag.
Wat een fijne behandeling en dit alles met zorg en gevoel. Bedankt Corina! "

-Martine van Leerdam-Cornelisse uit Krimpen aan de Lek-

april 2015

Ik heb vorige week een exclusieve Ageless Treatment behandeling gehad. Heerlijk anderhalf uur genieten van diverse gezichtsmassages en maskers. 

Zeker een aanrader.


-Karin Broere uit Krimpen aan de Lek-

maart 2015

Vandaag voor de eerste keer bij Schoonheidssalon De Zevende Dag geweest voor een Optima Luxe behandeling. Nou... Luxe was het hoor! Wat een heerlijke ontspannende behandeling is dat. De bindweefselmassage heeft mijn gezicht goed gedaan. De voetmassage, die ik kreeg toen ik mijn gezichtsmasker op had, was ook heerlijk. Ik voelde de spanning zo mijn lichaam uitgaan. Ik heb dus ook gelijk maar weer een afspraak gemaakt.


- Anja Ceelen uit Ouderkerk a/d IJssel -

maart 2015

Gisteravond kennis mogen maken met de salon. Wat een gastvrij ontvangst!  Het voetenbad stond al klaar en onder het genot van een kopje thee bespreekt Corina je wensen met je door. De salon is mooi en erg sfeervol ingericht, je voelt je eigen gelijk op je gemak! Tijdens de behandeling (ik had de lichaamsmassage) houdt Corina contact met je huid als ze van kant wisselt, wat ik erg prettig vind. Corina  voert haar werk met passie en vol liefde uit. Het is echt jouw moment en ze neemt  uitgebreid de tijd voor je. Het was een heerlijke ontspannen avond! De volgende afspraak is gemaakt!


- Monique Zwijnenburg-Haanskorf uit Krimpen aan de Lek-

maart 2015

Vandaag genoten van een heerlijke Skin Detox Treatment JS behandeling. Super zoals er de tijd en rust wordt genomen voor de behandeling. Een bezoek aan deze salon een absolute aanrader! Mijn volgende afspraak staat al weer gepland. 

Tot snel Corina.

-Yvonne de Vries uit Krimpen aan de Lek- 

maart 2015

Hoe fijn is het om wakker te worden na een schoonheidsbehandeling en geen jeuk of rode plekjes/vlekken te hebben!!! Echt heeeeel fijn! Dank je voor de behandeling met de 100% biologische producten van Jane Scrivner. Ik heb echt genoten, ben weer helemaal relaxed en mijn huid voelt super fijn aan! En dan te bedenken dat ik al heel mijn leven, door eczeem, geen normale huidverzorgingsproducten kan verdragen... Nogmaals dank, Corina!

- Caroline van Aart uit Krimpen aan de Lek- 

maart 2015

Voor een moment van rust de plek om zeker eens een kijkje te gaan nemen. Mooie relaxte salon waar je je snel op je gemak voelt. Goede tips en uitleg over jouw huid en huidtype. Zelf vind ik de prijs/kwaliteit verhouding super. Heb ook een aantal producten zelf kunnen aanschaffen. Ik ga hier zeker blijven komen!


-Nathalie Boudewijn- Hoornweg uit Krimpen aan de Lek-

maart 2015 

Wat een heerlijke massage heb ik vanavond gehad!!Heel erg bedankt! 
Je krijgt echt alle aandacht!!! Ik kom zeker nog een keer!

-Saskia de Jong uit Krimpen aan de Lek- 

maart 2015

Bij binnenkomst een heerlijk voetenbadje. De behandeling was heerlijk ontspannen, er werd echt alle tijd voor mij genomen. De volgende afspraak is al gemaakt!


-Susanne van Houwelingen uit Lekkerkerk-

maart 2015

Ik vond de behandeling die ik bij deze schoonheidssalon kreeg erg ontspannend en fijn! Je krijgt een warm welkom en gaat met een ontspannen, fijn gevoel en een hele zachte huid weg!!


-Michelle den Braber uit Krimpen aan de Lek-

maart 2015

Vorige week heb ik mogen genieten van een optima luxe schoonheidsbehandeling. Het is een echte aanrader! Ik heb genoten van de rust en ontspanning. Corina is zeer professioneel en stelt je echt op je gemak, precies wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten. Bedankt Corina, ik kom binnenkort zeker bij je terug!

 -Sandra Huisman uit Krimpen aan de Lek-

februari 2015

Vanmorgen voor de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Wat een luxe en verwennerij. Ik kan er voorlopig weer tegenaan. Dank je, Corina!

-Jannie van Houwelingen uit Krimpen aan de Lek-

februari 2015

Druk druk druk... Het werd eens tijd voor mezelf om eens te gaan ontspannen. Na op facebook zoveel te hebben gelezen over "De Zevende dag" de stoute schoenen aangetrokken... en wat heerlijk! Je wordt zo gastvrij en rustig ontvangen door Corina. De eerste keer in een feestelijke kerstsalon en inmiddels ook al een tweede keer in een salon in winterse sferen, heerlijk. En er zullen zeker nog meerdere keren gaan komen! Het warme, weldadige voetenbad bij binnenkomst, het rustige gesprek over de behandeling en alle aandacht voor je wensen. De fijne natuurlijke producten.  Het is echt ontspanning ten top... Ik heb nu gezichtsbehandelingen gehad maar ga ook zeker een keer de hotstone massage uitproberen! 
Corina, bedankt!!!

-Sandra van der Meulen uit Krimpen aan de Lek-

januari 2015

Deze week een heerlijke Ageless- Treatment gehad in De Zevende Dag. 

Corina gaf verschillende massages en een collageen vliesmasker. Het resultaat was een zachte huid en een heerlijke ontspanning. Bedankt Corina!

  -Ellen Goedhart uit Krimpen aan de Lek-

januari 2015

Het is echt genieten bij jou in de salon! Ik was nog nooit bij de schoonheidsspecialiste geweest. Ik kwam bij jouw salon binnen met de vraag over de wallen onder de ogen en mijn rokershuid. Inmiddels heb ik een kuur Bindweefselmassage bij jou geboekt en ervaren. En wat ben ik blij met het resultaat! Zelfs mijn vriendinnen en familie vinden dat ik anders uit mijn ogen kijk. Meer ontspannen en mijn wallen zijn echt zo opvallend afgenomen! Wat ik ook ervaar is een betere nachtrust en stoelgang na de massages. Jouw salon is voor mijn geen Zevende Dag maar de Zevende Hemel. Ik kom tot rust en vind jouw tips altijd fijn. Door jouw tips rook ik nu de helft van mijn dagelijkse portie sigaretten. En dat is na tientallen jaren roken echt knap. Tot snel!!

-Alie de V. uit Krimpen aan de Lek-

februari 2015

Gisteren voor het eerst een Relax behandeling gehad bij deze schoonheidssalon. Het was echt heerlijk. Ik was na afloop heel ontspannen en kreeg ook hele goede huidadviezen mee. Ik kijk nu al uit naar de volgende afspraak!

-Ilona van Houwelingen uit Krimpen aan de Lek-

februari 2015

Even ontsnappen aan de drukte van de dag.
Heerlijke ontspanning!
Bedankt voor de Royal Treatment Corina! 
Helemaal Top!

-Dorien Vorstman- Dorrepaal uit Hoogblokland-          -La Reine-
maart 2015

Ik ben inmiddels twee keer in de salon geweest van de zevende dag en het is een echte aanrader! Ik kom zeker terug. De eerste keer een heerlijke massage, dat is erg ontspannend en je kan er dan echt weer even tegenaan. De tweede keer een heerlijke gezichtsbehandeling. Bij binnenkomst waan je je in een oase van rust! Tijdens de massage voelde ik mij totaal ontspannen. Ik heb door ziekte veel last van mijn rug en de massage gaf echt verlichting van de klachten. Een aanwinst voor ons dorp De Zevende Dag! Ik ga snel weer een afspraak maken om weer wat te proberen, waarschijnlijk ga ik voor de hot stone massage! Bedankt Corina, mijn complimenten!

  -Leonie Piekaar uit Krimpen aan de Lek-

maart 2015

De eerste keer dat ik binnenstapte bij  Schoonheidssalon De Zevende Dag voelde ik me gelijk meer dan welkom. Corina is een mensen mens en voelt intuïtief aan wat nodig is om je op je gemak te stellen. Inmiddels ben ik 7 keer voor een deelmassage (nek, schouders, rug, armen en handen) bij haar geweest en ik moet zeggen dat het lijkt of er een wonder heeft plaats gevonden.

Ik voel me zoveel meer ontspannen en energieker dan vorig jaar en verheug me elke keer enorm op de volgende afspraak.

Dank je wel Corina, ik voel me een ander mens.


  - E. H - Krimpen aan de IJssel- 

januari 2015 

Vandaag voor het eerst een Hotstone massage mogen ervaren. Een unieke belevenis en zeker aan te raden! De warme stenen zijn super ontspannend en de combinatie met een massage met handen is effectief. Als afsluiting werd een zware warme steen samen met een koude edelsteen over de wervelkolom gehaald. Dat gevoel blijft mij bij! Super ontspannend.

 -M. H. uit Krimpen aan de Lek-

januari 2015

Corina,

Bedankt voor de fijne uurtjes in de salon.

Ik kijk er elke keer weer naar uit! Een echte verwenbeurt.

-L. S. uit Capelle aan den IJssel-
januari 2015

Corina deed stralend de deur open en haar mooie salon De Zevende Dag verwelkomde mij in kleuren van het seizoen. Massage bij Corina vond ik zalig. Ik kwam helemaal tot rust, werd in de watten gelegd met een voetenbad, heerlijke olie en een intensieve massage, die me volledig heeft ontspannen en weer nieuwe energie gaf. Ook de gezichtsmassage is een aanrader. Tot slot een kopje thee met speciaal voor mij een glutenvrij koekje en een goed gesprek. Het was helemaal af en ik ging weer als herboren naar huis.

  -Marieke van der Maas uit Krimpen aan de IJssel- 

februari 2015

Het was geweldig. Ik ga elke zes weken voor een heerlijke gezichtsbehandeling naar De Zevende Dag (al vanaf de opening, vorig jaar mei).

Echt even een moment voor jezelf. Het is steeds weer heerlijk tot rust komen en gewoon genieten! Dank je wel, Corina.     

 - Wilma van Hulst uit Krimpen aan de IJssel- 

februari 2015

Ik ben nu al tien keer bij Corina geweest in de salon. Je komt er helemaal tot rust. Ik laat mij masseren omdat ik vaak last heb van mijn rechterhand, nek en schouders. 

Corina luistert goed naar de klachten en ik ga weer zonder pijn naar huis. 

Zeker een aanrader!!

 - Anjo de Joode uit Krimpen aan de Lek- 

februari 2015

Beste Corina,

In de zomer van 2014 ben ik door jou benaderd om kennis te maken met de salon. Ik was huiverig vanwege huidirritaties met producten van schoonheidsspecialistes. Jij omschreef de werking van de producten van Jane Scrivner, en bood aan wat proefjes op te halen. Ik was sceptisch want had al zoveel geprobeerd, maar ik kreeg ongelijk. Wat een fijne eerlijke producten. M'n huid reageerde er zo goed op dat ik uitkeek naar m'n eerste behandeling met deze producten. Iedere keer sta jij klaar met goed advies en word ik enorm verwend na een lange werkdag. Het voetenbadje staat voor me klaar en we praten even rustig de behandeling door. Niks is standaard tijdens de behandeling. Voor mij zijn de behandelingen pure ontspanning speciaal op mijn huidtype gericht,met alle zorg en aandacht. Kortom ik ben een hele tevreden klant en kan iedereen aanraden eens bij jou langs te gaan. Een aanwinst voor ons kleine dorpje!
  -Angelique Baljeu - Krimpen aan de lek-  

november 2014   

Ik ben nu drie keer bij Corina in de schoonheidssalon geweest voor de haptonomische massage. Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik zou het iedereen aanraden. Ik ben in een zeer korte tijd weer mezelf geworden.

De cirkel is doorbroken. 

Als ik nu iets doe, denk ik; "eerst aan mezelf denken. Wat wil ik?!!" 

Ik ben innerlijk rustig geworden. Mijn klachtjes heb ik nog wel, maar we zijn er nog niet. Ik heb nog een aantal haptonomische massages in de komende tijd  mee te maken. Ook de bijbehorende vragen voor thuis geven inzicht en zijn goed om bij stil te staan.

  - A v/d V -  Krimpen aan de lek-  

november 2014

Gisteren voor het eerst geweest. Echt zo super! Ik vond het echt heel leuk en interessant. Zeker een aanrader. Corina heeft zelfs een persoonlijk Beautyplan voor mij geschreven! Zo heb ik thuis ook een schoonheidssalon-behandeling. En om de zes weken ga ik graag naar De Zevende Dag. Zeker een aanrader.

-Luna Brinkman uit Krimpen aan de Lek-
november 2014

Schoonheidssalon De Zevende Dag...

ECHT een AANRADER!


-Patricia Brinkman uit Krimpen aan de Lek-

november 2014

Een schoonheidsbehandeling is echt een cadeautje voor jezelf.

Je huid is mooi en schoon, maar het is vooral heel ontspannend.

De exclusieve aandacht die Corina je geeft is heel fijn.

Vooral de uitgebreide gezichtsmassage vind ik echt een aanrader.

 -Marielle Berends – van Waardenberg uit Krimpen aan de Lek-
september 2014

"Gisteren voor het eerst in deze mooie salon geweest. Ik vond het geweldig. Ik ben echt heerlijk in de watten gelegd. Wat ik met name zo fijn vond is dat Corina rekening houdt met wat de klant wil. Wil je informatie over de producten tijdens de behandeling, dan krijg je die, wil je dat niet dan laat ze je met rust. Ik heb aangegeven dat ik de informatie wil, en zonder opdringerige praatjes legt zij alles uit. Deze dame is zeer bekwaam, heeft 100% aandacht voor je en je gaat naar huis met een heel fijn gevoel. Ik ga zeker terug".

 - Jeannette Gabeler uit Krimpen aan de Lek-  

juli 2014

Ik heb genoten van de lichaamsmassage met The ORB. De warmte van de olie op de kwast. Daarna vakkundig ingemasseerd. Een echte aanrader.

 -Heleen E. uit Krimpen aan de Lek-  

juli 2014

Je beland in de "Zevende Hemel" bij de Zevende dag:-)

Met zorg en liefde wordt je behandeld als een koningin door Corina.

Dank je wel,voor deze heerlijke gezichtsbehandeling en gezichtsmassage.

 - Estelle Windrich uit Krimpen aan de Lek- 

juni 2014

De gezichtsbehandeling was heerlijk. De producten van Extenso zijn heerlijk van structuur en geur en voelen weldadig aan.
Ook voelt mijn huid zacht aan. De voetverzorging was weer goed en mijn nagels hebben nu een prachtige donkerrode kleur van het nagellak-merk O.P.I. Super! 
Ik heb gelijk een zomers jurkje gekocht nadat ik bij jouw salon vandaan kwam. 
Je salon is erg mooi. Ga zo door!
 - Cora Smits uit Krimpen aan de Lek- 
juni 2014

Ik ging naar schoonheidssalon De Zevende Dag voor een complete gezichtsbehandeling. Dat is mij bijzonder goed bevallen.

Je wordt totaal in de watten gelegd door Corina. 

Ik werd er helemaal ontspannen van.

Ik kan het je zeker aanraden! Corina, bedankt.

 -Nel van Holst uit Krimpen aan de Lek- 

juni 2014

 

Een gezichtsbehandeling gekregen met producten van Extenso. 
Deze zijn zo heerlijk van geur. Ook behandeld met borstels en nevel, daarna een heerlijke zachte huid. GeweldigGemasseerd en wenkbrauwen geëpileerd. Zo’n fijne behandeling . Helemaal weer opgekikkerd daarna.
 -Anke Heijnis uit Weesp- 
juni 2014

Model voor 1 dag! Deze dag heb ik mij vol vertrouwen overgegeven aan de handen van Corina, die verschillende massagetechnieken voor het lichaam en gezicht toepaste. Met veel nieuwe termen en een goed gereinigd gezicht en ontspannen spieren, kwam er veel te snel een eind aan deze leuke, leerzame en ontspannen dag.

- Marian Landman uit Krimpen aan de Lek-
mei 2014

Ik ging naar Corina van Schoonheidssalon De Zevende Dag voor een manicure en pedicure.Het was een heerlijke ervaring; handmassage en voetmassage.
Ik werd er helemaal ontspannen van. De nagels zijn geknipt en gelakt en ook de nagelriemen werden niet overgeslagen.De massage werd met liefde en intensiteit uitgevoerd. Heerlijk om mee te mogen maken. En de gelakte nagels waren prachtig geworden. De volgende dag had ik een verjaardag en kon het zo ook met anderen delen. Bedankt, Corina! Tot de volgende keer.
 - Cora Smits uit Krimpen aan de Lek- 
mei  2014