Schoonheidssalon De Zevende Dag    

Praktijk voor Facials, Massages en Coaching 

Graag laat ik u kennis maken met Medik8 in kuurverband incl. producten. Ik werk sinds augustus 2016 met de producten van Medik8. Het is een wetenschappelijk onderbouwt product met een hoge concentratie aan werkzame stoffen die ook door dermatologen gebruikt voor tegen huidproblemen. Daarom wil ik in de salon alle klanten deze krachtige huidverzorging aanbieden in kuurverband.

Medik8 is een Award-winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt verkocht door huidverbeteringsexperts, waaronder uw salon De Zevende Dag.
Medik8 producten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen in Engeland.
Medik8 maakt uitsluitend professioneel sterke producten middels bewezen technologieën. Deze zijn speciaal ontworpen om veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, vlekken en donkere kringen tegen te gaan.
Een combinatiebehandeling leidt tot zichtbare en langdurige resultaten.

Welke behandeling is geschikt voor u?
Welke producten heeft u nodig?

Boek 4 maandelijkse schoonheidsbehandelingen met de producten van Medik8 en kies daarbij uit een verzorgingspakket naar keuze van 4 verzorgingsproducten.
Deze 4 producten gebruikt u thuis gedurende de 4 maanden waarin wij samenwerken aan een verbeterde huidconditie en een optimaal resultaat. Natuurlijk krijgt u vooraf een duidelijke huidanalyse en wordt er tijdens elk bezoek Voor & Na foto's gemaakt, ter bevestiging van de huidconditie. In Kuurverband werken kan dus veel voor uw huid en uw zelfvertrouwen betekenen. Want onzekerheid over de huid maakt onzeker onder de mensen in de dagelijkse omgang. En dat kan echt anders! 

Mijn klant Nicolien K. vertelt over haar ervaringen met Medik8:
Nicolien: Al sinds mijn zestiende bezoek ik regelmatig de schoonheidsspecialiste. Mijn huid was vaak onrustig met puistjes, rode vlekjes, trekkerig gevoel. In de afgelopen zestien jaar heb ik verschillende salons bezocht en heel veel schoonheidsproducten geprobeerd, van duur tot goedkoop. Niks had het gewenste effect. De onzuiverheden in mijn huid weet ik aan puberteit, zwangerschap, weer ontzwangeren, stress, verkeerde voeding en ga zo maar door. Het zal er wel bij horen, denk je dan.
Maar…dit kan dus wel degelijk anders! Ik kwam via een goede vriendin bij ‘De Zevende Dag’ terecht. De behandeling met de heerlijke producten van Medik8 en het gebruik van deze producten thuis heeft mijn huid veranderd. De onzuiverheden zijn zo goed als verdwenen, mijn huid voelt heel comfortabel aan. Hier ben ik ontzettend blij mee!
Een bezoek aan schoonheidssalon ‘De Zevende Dag’ is een absolute aanrader. Corina heeft verstand van zaken en is een hele lieve vrouw. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en gaat met een super ontspannen, blij gevoel weer naar buiten. Heerlijk!