De 7e Dag

Holistic Body & Soul Work

Hi Corina, De verwelkoming in de salon is altijd super, relaxed en warm. Ik voel me altijd meteen ontspannen en rustig. Alles wat ik nodig heb van Medik8 is altijd aanwezig.
 Ga vooral door met wat je doet want dat doe je extreem goed. Je bent een warme lieve vrouw en zeer kundige schoonheidsspecialiste.

Liefs Caroline van A uit Ridderkerk

*
 "Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je meteen thuis bij De Zevende Dag. Corina is een hele vriendelijke en warme vrouw met passie voor het vak. Ze denkt met de klant mee en er is voldoende ruimte voor je persoonlijke verhaal. Hier kom je echt even tot rust! De behandelingen en producten zijn van goede kwaliteit en worden op jou afgestemd. Ik ben blij om haar klant te mogen zijn".

Sandra Huisman uit Krimpen a/d Lek 

*
Mijn klant Nicolien Kortenhoeve vertelt over haar ervaringen met Medik8:

Nicolien: Al sinds mijn zestiende bezoek ik regelmatig de schoonheidsspecialiste. Mijn huid was vaak onrustig met puistjes, rode vlekjes, trekkerig gevoel. In de afgelopen zestien jaar heb ik verschillende salons bezocht en heel veel schoonheidsproducten geprobeerd, van duur tot goedkoop. Niks had het gewenste effect. De onzuiverheden in mijn huid weet ik aan puberteit, zwangerschap, weer ontzwangeren, stress, verkeerde voeding en ga zo maar door. Het zal er wel bij horen, denk je dan.
Maar…dit kan dus wel degelijk anders! Ik kwam via een goede vriendin bij ‘De Zevende Dag’ terecht. De behandeling met de heerlijke producten van Medik8 en het gebruik van deze producten thuis heeft mijn huid veranderd. De onzuiverheden zijn zo goed als verdwenen, mijn huid voelt heel comfortabel aan. Hier ben ik ontzettend blij mee!
Een bezoek aan schoonheidssalon ‘De Zevende Dag’ is een absolute aanrader. Corina heeft verstand van zaken en is een hele lieve vrouw. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en gaat met een super ontspannen, blij gevoel weer naar buiten. Heerlijk!

*
Mijn eerste afspraak bij deze Schoonheidssalon. De reden was omdat ik heel veel goede referenties had gelezen en erg nieuwsgierig was. Na een warme ontvangst met een heerlijk voetenbad, begon na een gesprekje de behandeling. Een heerlijke schoonheidsbehandeling met een bindweefselmassage. Deze hele belevingsreis want zo heb ik het ervaren, voelde ik de passie en hiermee haar overweldigende warmte waarmee Corina haar vak uitoefent. Het is dus een heerlijke beleving geworden waarna ik ontzettend relaxt op vakantie ging. Corina bedankt hiervoor, je bent een heel mooie warme persoonlijkheid, waarbij je de juiste dingen doet en zegt. Je bent een kanjer. xx Anita

-Anita van Egmond uit Krimpen aan de IJssel-

*

"Lieve Corina,
Een gezichtsbehandeling bij jou is op heel hoog niveau genieten, ontspannen en verwend worden.
Iemand die met zoveel passie, gevoel en liefde haar beroep uitoefent maak je niet veel mee.
Bedankt weer voor een heerlijke behandeling!"


-Martine van Leerdam-Cornelisse uit Krimpen aan de Lek-


*

Daar stond ik dan,met de telefoon in mijn hand om een afspraak te maken.
Ik die het heel moeilijk vind om aan geraakt te worden,laat staan een massage!!!
Toch gedaan!!!! Wat spannend en O wat een ontvangst!!!
De ruimte ,de sfeer en het voetenbad. En dan de lieve persoon achter dit alles!!!
Alles glijdt van je af. Dit is een vakvrouw met liefde voor haar vak en medemens.
En.......kennis. De producten die ze me aanraadde paste zo goed bij me. Zo knap.
Ik voel me "veilig" en vertrouw mijn vermoeide lijf moeiteloos aan haar toe
Ik heb mijn adres gevonden. Echt een aanrader.
Ik ben Martine dankbaar dat ze mij een waardebon voor deze salon heeft gegeven
Zoals Martine al aangaf 'als een warm bad'
De vervolg afspraken zijn al gemaakt.
 
-Heleen van Leerdam uit Lekkerkerk-

*

Ik word helemaal blij van de lichaamsmassages die jij geeft! Ik heb fybromyalgie en na een massage ben ik 4 tot 8 dagen pijnvrij!! Ik loop met zere benen naar binnen en met soepele eruit. Zo kan ik er weer even tegenaan!! Bedankt Corina voor de vakvrouw die jij bent!


-Monique Zwijnenburg-Haanskorf uit Krimpen aan de Lek-


*


 "De recensies spreken voor zich en zijn stuk voor stuk waar. 

Corina is een warme en veelzijdige dame waar je je al heel snel bij op je gemak voelt. 

Ik kijk iedere keer erg uit naar mijn bezoek en denk daarna...dit kan niet nog fijner, relaxter of prettiger maar Corina verrast me steeds weer. Dit is meer dan een schoonheidssalon. Ik voel me na mijn behandeling keer op keer in de zevende hemel. Dit komt niet alleen door de massage maar door het hele bezoek bij Corina. Ik ben blij dat ik haar heb ontmoet en zal zeker blijven gaan en volop genieten."


Zora Tuinenburg -  uit Krimpen a/d Lek