Praktijk 
De Zevende Dag

Holistisch Coaching, Massage & Facials

                                 Impressie
                 Visagie en bruidsmake-up

Prijzen:

Bruidsmake-up & proef make-up € 130,00

Bruidsmake-up & proefmake-up & facial € 190,00


*VIP- Arrangement € 155,00

Bruidsmake-up & proef make-up & lipstick ESSENTIAL

*VIP Gold Arrangement € 200,00

Bruidsmake-up & proef make-up & Facial & lipstick ESSENTIAL


Gefeliciteerd!

Je gaat trouwen, en natuurlijk wil je er op je mooist uitzien deze dag. Ik help je graag om er uit te zien als de stralende bruid die jij wilt zijn.

Misschien twijfel je nog. “Is een visagiste op een trouwdag echt nodig?’ Het antwoord is volmondig JA. Ik zorg ervoor dat je je mooiste zelf wordt. De dag zelf is al stressvol genoeg, het laatste waar je je druk over wil maken is je make-up op de meest bijzondere dag van je leven. Ik geef je graag een indruk van een trouwdag.

4 weeks before | Proefmake-up & evt. een schoonheidsbehandeling

We beginnen met een proefmake-up, een paar weken voorafgaand aan de bruiloft. We nemen je wensen door, en deze wensen vertaal ik naar de voor jouw perfecte make-up. We proberen meerdere looks uit om te zien wat het beste bij jou past. Waar voel je je lekker bij en wat past het beste bij jouw dag? We kijken naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht, je trouwjurk en naar de kleuren van je bruidsboeket. Tijdens deze sessie bespreken we de dag en jouw wensen op deze dag. Volstaat een bezoek in de ochtend, wil je dat ik ’s avonds nog terugkom voor een touch up tijdens het diner of voor het feest?