Schoonheidssalon De Zevende Dag    

Praktijk voor Facials, Massages en Coaching 

Schrijf je nu in: 
Zaterdag 26 januari 2019 heeft nog plaatsen vrij voor inschrijving voor de 5e Beauty Metamorfose Workshop.
Aanvang: 09:30 uur t/m 12:00 uur.
Prijs: € 29,50
Meld je nu aan via deze site bij Contact of bel 06-18439625

Op zaterdag 28 april j.l ben ik op feestelijke wijze  samenwerking met ESSENTIAL professional make-up uit ROME aangegaan als depositair. En de allereerste Beauty Metamorfose 

Workshop is een feit. 

Op zaterdag 30 juni j.l heb ik met 7 vrouwen en trainster Ester van Essential een prachtige en inspirerende ochtend ervaren. Inspirerend en leerzaam. Creatief en volop mooie resultaten van Voor & Na.Wil jii binnenkort ook een Beauty Metamorfose Workshop volgen? Op deze pagina vind je de meest recente data. 
Geef je nu alvast op via [email protected]  en je bent verzekerd van een plekje.

Reactie van een deelneemster:
“Wat een complimenten heb ik gehad! Zag ik er elke dag maar zo mooi uit….”

MOOI MAKERS UIT DE COLLECTIE:

Deze compacte poeder met een speciale blend van 3 kleuren past zich aan de huid aan en aan de seizoenen. Het gepatenteerde ingrediënt Signaline S, stimuleert de cellen voor een jonge en levendige huid. Bevat extracten van olijfolie, aloë en jojoba wax. Parabenen vrij en parfum vrij.

MOOI MAKERS UIT DE COLLECTIE:

Een combinatie van 2 verschillende texturen in 1 product, de eerste met een stralende finish en de tweede met een matte finish. Je kunt de kleuren mooi blenden voor een fris effect of de lichte tint op het jukbeen en de donkere als een sculpting poeder eronder. Bij voorkeur aanbrengen met Brush nr.4 of met de bijgeleverde mini brush. Parabenen vrij, long lasting.

.